RSS
 

9) Tentang Saya…

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, Salam 1Malaysia,

Terima kasih kepada anda yang sudi melawat blog saya, Ads4bucks – Business For All  Sebuah blog yang memaparkan maklumat dan perkongsian peluang perniagaan secara atas talian…

Saya merupakan seorang Penjawat Awam di salah sebuah Pejabat Kerajaan dan juga seorang Usahawan Internet secara sambilan. Menyertai Komuniti Ads4bucks secara rasmi pada 23 Disember 2009.

Meminati bidang multimedia dan bisnes internet dan kini fokus kepada perniagaan online dan e-networking.

.

Antara lain tujuan saya mewujudkan blog ini :

>> Memberi maklumat dan berkongsi peluang perniagaan dalam Ads4bucks.com

>> Mengembangkan lagi network untuk perniagaan Ads4bucks

>> Memberi khidmat nasihat dan bantuan teknikal kepada rakan niaga dan bakal usahawan Ads4bucks

.

Dalam blog ini, saya ada menyediakan info tentang :-

1. Pengenalan | Rahsia Jutawan Internet  – Anda akan didedahkan dengan satu rahsia oleh seorang anak muda menerusi perniagaan Ads4bucks, dimana dalam usia yang muda dan dalam masa yang singkat sudah mampu bergelar JUTAWAN.

2. Kenali Ads4bucks – Anda akan ketahui maklumat seperti latar belakang dan profail berkaitan syarikat Ads4bucks Network Sdn Bhd.

3. Pakej & Produk – Anda akan ketahui Pakej dan Produk yang Ads4bucks sediakan kepada anda apabila menyertai Komuniti Ads4bucks. Yang pasti kesemua pakej dan produk Ads4bucks sangat hebat dan lumayan.

4. Pelan Pemasaran | Skim Insentif – Anda akan didedahkan dengan 6 jenis Pelan Pemasaran Ads4bucks dan juga Skim Insentif yang sangat-sangat lumayan.

5. Sertai Ads4bucks | Agen Portal Iklan – Untuk anda yang ingin menyertai Komuniti Ads4bucks dan ingin menjana pendapatan 5-6 angka sebulan, boleh rujuk bahagian ini. Sertai saya sekarang untuk mendapat income macam saya…

6. Kejayaan Agen | Ads4bucks @ Media - Anda akan teruja dan terpaksa berkaya YA dengan Ads4bucks bila anda melihat kejayaan agen-agen yang menyertai Ads4bucks. Ads4bucks juga mendapat liputan meluas di akhbar dan majalah tempatan. Turut mendapat liputan dari media penyiaran utama seperti RTM dan TV3.

7. Ads4bucks Prestige Club - Khas untuk agen Ads4bucks yang berjaya mengekalkan momentum dalam perniagaan ini. Setiap agen yang berjaya akan diberi penghargaan dan kedudukan yang tertinggi sebagai menghargai usaha mereka selama ini.

8. Soal Jawab Ads4bucks – Laman ini akan menjawab setiap persoalan yang sering ditanya tentang Ads4bucks. Sekiranya ada persoalan yang lain, anda boleh terus hubungi saya.

.

“Impian saya adalah untuk mendapatkan status kehidupan yang lebih baik berbanding hari ini. Dapat merealisasikan semua impian dan bersama keluarga tercinta serta mengecapi kebebasan kewangan menerusi perniagaan Ads4bucks.”

“Saya tahu, anda juga inginkan kehidupan yang lebih baik berbanding apa yang anda ada sekarang, anda juga pastinya inginkan sesuatu tetapi masih tidak dapat ditunaikan kerana faktor kewangan.”

“Jangan risau dan jangan bimbang, anda sememangnya seorang yang bertuah kerana menemui peluang yang hebat ini Nasihat saya, jangan lepaskan ia pergi begitu sahaja. Terus ambil dan genggam ia sekuat-kuatnya…”

.

Untuk anda yang inginkan maklumat segera tentang Ads4bucks, Sila dapatkan Laporan Percuma tentang Ads4bucks ini sekarang… Hanya Emel kepada saya “Laporan Percuma Ads4bucks” ke lokmanhakims@gmail.com


Sertai saya dan ribuan yang lain dalam perniagaan Ads4bucks

Anda ada FACEBOOK  jom add saya disini

Sekian, dan selamat membaca…

Salam Usahawan & Salam JUTAWAN

Lokman Hakim a.k.a Luqiem

No. Tel | 013-9199684

Emel | lokmanhakims@gmail.com

Alamat | Jerantut, Pahang.


Comments are closed.

 

Bad Behavior has blocked 21 access attempts in the last 7 days.