RSS
 

Archive for November, 2010

MEGA BOP | Taklimat Perniagaan Ads4bucks @ KL

30 Nov

Saya sertai program ini tanpa mengetahui hujung dan pangkal. Yang saya tahu, kehidupan saya sekeluarga AMAT TIDAK SELESA pada ketika itu. Setelah membeli satu pakej produk berharga RM210, saya bergelar agen dan terus menjalankan program ini. Berkat sabar dan usaha tanpa kenal putus asa, dalam masa yang singkat, saya sudah mampu memperolehi pendapatan terkumpul hampir 4 angka. Kini saya bertekad untuk menunjukkan peluang yang sama kepada rakyat Malaysia yang lain sebagaiman saya diberi peluang yang sama suatu ketika dahulu.

Saya berharap lebih ramai rakyat Malaysia terutamanya ANDA atau sesiapa saja supaya bangkit dari kemurungan dan bertindak untuk menentukan hala tuju kehidupan sendiri tanpa bergantung kepada bantuan dari sesiapa dan menikmati kehidupan yang lebih baik di dunia yang sementara ini!

Sebuah perniagaan yang MURAH, MUDAH dan TERBUKTI BERKESAN!

Untuk itu, sebuah taklimat perniagaan akan diadakan seperti berikut :-

Tarikh | 5 Disember 2010 (Ahad)

Jam | 4.00 Petang

Tempat | Crystal Ballroom, Corus Hotel, Kuala Lumpur (Peta Lokasi)

==============================

Agenda

3:15pm     Registration Begins

4:00pm     Event Commences

> Ads4Bucks Business Presentation Begins

> Ads4Merchant & Ads4Pay Presentation

> Monthly Awards & New Prestige Club Achievers Presentation

> Lucky Draw

7:00pm     Event Concludes

==============================

Anda dijemput hadir, masuk adalah PERCUMA…! Datang dan dengarlah sendiri, kemudian anda nilai dan buat keputusan… Hubungi saya selepas taklimat tersebut tamat…

Sebelum itu, jom sama-sama kita korek rahsia seorang anak muda ini, bergelar jutawan dalam masa 9 bulan sahaja dengan perniagaan ini… Nak tahu, klik je Pengenalan | Rahsia JUTAWAN INTERNET

 
No Comments

Posted in MEGA BOP

 

Ads4Merchants | Inovasi Baru Dari Ads4bucks

26 Nov

Terbaru, sebuah program Rakan Niaga Ads4Merchants telah dilancarkan secara rasminya oleh Timbalan Menteri Kewangan, YB Senator Dato’ Dr. Awang Adek Hussin pada 24 November 2010. Ads4Merchants merupakan sebuah inovasi terbaru dari Ads4bucks khusus kepada agen-agen berdaftar seluruh Malaysia.

Melalui program ads4Merchants ini, setiap agen dan jaringannya berpotensi mendapat residual income tambahan apabila membelanjakan wang atau menggunakan perkhidmatan (servis dan produk) di mana-mana merchant terpilih yang berdaftar dengan Ads4bucks.

Merchants tersebut terdiri dari restauran, kedai gunting, salun kecantikan, kedai kereta, car wash, kedai perabot, kedai alatan bayi, spa, perkhidmatan pembayaran, dan apa sahaja jenis perkhidmatan dan perniagaan yang sedia ada.

Dalam masa yang sama program Ads4Merchants ini juga dapat membantu meningkatkan jualan dan pendapatan merchant-merchant yang berdaftar dengan Ads4bucks.

Secara ringkasnya, anda akan menjana pendapatan apabila anda berbelanja. Anda beli anda dapat income… Earn while you spend!

Dapatkan maklumat lanjut berkaitan Ads4Merchants disini. Anda akan didedahkan dengan konsep perniagaan Ads4Merchants secara lengkap disertakan sekali dengan potensi income yang bakal anda perolehi.

Dengan inovasi terbaru ini, Ads4bucks semakin berkembang dan terus berkembang ke peringkat global. Bukan sahaja membantu meningkatkan taraf ekonomi rakyat Malaysia, malah untuk masyarakat seantero dunia.

Bermodalkan RM210 (Pakej Gold) atau RM420 (Pakej Platinum), kini anda mampu menjana pendapatan sehingga RM20 ribu sebulan. Semakin cepat anda bersama kami, semakin cepat anda mendapat income yang anda idam-idamkan…

* Ketahui rahsia seorang anak muda ini berjaya menjana pendapatan sehingga RM 1 Juta dalam tempoh kurang setahun dengan perniagaan ini… klik Pengenalan | Rahsia JUTAWAN INTERNET untuk membongkar rahsia beliau…

 
 

Ads4bucks Teroka Lebih Banyak Pasaran A’bangsa

22 Nov

Ads4bucks Networks Sdn Bhd, syarikat yang menawarkan perkhidmatan perisian pengiklanan (Ads4bucks) kepada orang ramai terus melebarkan pengaruhnya ke peringkat antarabangsa dengan meneroka beberapa lagi pasaran baru tahun ini iaitu China, Nepal, Afrika Selatan, Laos,Vietnam, Brunei, Sri Lanka, Bahrain dan Amerika Syarikat.

Sebelum ini, Ads4bucks sudah menembusi pasaran Indonesia, India, Singapura, Filipina dan Thailand.

Ketua Pegawai Eksekutifnya (CEO), Ameer Noraizeedin Abd. Wahab, berkata penerokaan pasaran baru itu bagi mewujudkan kegiatan jual beli berkesan melalui konsep 100 peratus atas talian.

Katanya, Ads4bucks adalah portal iklan dan program afiliasi (affiliate) yang berfungsi menyediakan kemudahan iklan bagi mempromosikan produk atau perkhidmatan.

“Dari segi bayaran, mereka yang berminat menjadi agen berdaftar Ads4bucks hanya RM210 untuk seumur hidup dan tiada yuran pendaftaran lain yang dikenakan dan mereka akan diberi Ruang Pengiklanan, SMS Blaster, Blog Peribadi, E-Library (E-Book & Audio), Sistem Pengurusan Perniagaan (BackOffice), Ads4Mall, Kad Bio-Energy (percuma) dan beberapa jenis Skim Insentif.

Lebih menarik, orang ramai boleh memilih menjadi agen berdaftar ataupun tidak untuk mengiklankan produk mereka, malah sesiapa saja boleh menempatkan iklan secara percuma kerana kami ingin memastikan portal Ads4bucks ini menjadi komuniti perniagaan yang berjaya,” katanya.

Menurutnya sehingga kini terdapat lebih kurang 60,000 agen Ads4bucks di seluruh dunia dan pihaknya yakin bilangan itu akan meningkat sekurang-kurangnya  100,000 agen berdaftar menjelang tahun ini.

Ameer berkata, sepanjang setahun beroperasi, pihaknya sudah melahirkan dua jutawan Ads4bucks, salah seorang darinya adalah anak muda yang berusia 27 tahun, Ahmad Zul Faisal Bin Jamaluddin dan mensasarkan untuk melahirkan 30 jutawan pada tahun ini.

Selain itu, Ads4bucks juga telah melancarkan perkhidmatan Internet Radio Ads4bucks, iaitu Funker FM bagi mencapai objektif menjadi halaman paling popular, sekali gus membantu melahirkan usahawan Malaysia yang berjaya.

Terkini, Program Rakan Niaga Ads4Merchant bakal dilancarkan hujung bulan November ini. Program ini merupakan peningkatan dari segi perkhidmatan dan perkongsian keuntungan kepada usahawan-usahawan tempatan supaya lebih berdaya maju dan seiring dengan keperluan semasa.

Untuk mendapatkan maklumat lanjut berkaitan Ads4bucks, anda boleh layari website Ads4bucks di http://info.ads4bucks.com/v3/index.php.

Sekiranya anda sedang mencari-cari pendapatan sampingan, anda boleh layari blog ini, dan saya syorkan anda baca terlebih dahulu Rahsia Jutawan Muda Ads4bucks ini di bahagian Pengenalan | Rahsia JUTAWAN INTERNET

 
 

Taklimat Perniagaan Ads4bucks @ Raub, PAHANG

18 Nov

Penting! Kepada anda yang berada di sekitar Raub, saya mempelawa anda ke sesi taklimat peluang perniagaan Ads4bucks (Business Opportunity Presentation) oleh Jutawan Muda Internet… Jangan lepaskan peluang ini.

Anda luangkan masa untuk datang dan dengar sendiri bagaimana cara sebenar nak BEBAS DARI MASALAH KEWANGAN. Kemudian anda nilai sendiri. Kami hanya berkongsi kepada anda…. Keputusan sama ada anda bersetuju atau tidak, kita bincang kemudian… Datang dan dengar saja dulu.

Tempat | Rest House, Raub Pahang

Hari | SABTU (20.11.2010)

Masa | 2 ptg – 4 ptg

Untuk anda yang masih tercari-cari perniagaan internet sebagai ‘side income’… anda berada di blog yang tepat, kerana saya akan kongsikan dengan anda rahsia bagaimana buat duit tiap-tiap hari… Dalam masa setahun, Anda dah bergelar jutawan! Tak percaya…. Memanglah, sebab anda tak buat…. apa kata anda cuba buat… anda pasti terkejut! jom kita korek rahsia anak muda ni mencipta kejayaan di Internet, klik je Pengenalan | Rahsia JUTAWAN INTERNET

 
No Comments

Posted in Mini BOP

 

Selamat Hari Raya Aidil Adha…

16 Nov

Di kesempatan ini saya, Lokman Hakim a.k.a Luqiem ingin merakamkan ucapan Selamat Menyambut Hari Raya Eidul Adha buat semua pembaca Blog saya yang setia selama ini.

Terima kasih kerana terus menjadikan blog saya sebagai teman maya anda selain untuk mendapatkan tips kewangan dan menjana pendapatan di internet.

Kepada anda yang balik kampung, semoga selamat perjalanan pergi dan balik. Moga dipermudahkan segala urusan.

Saya tahun ini beraya di Jerantut, Pahang. 15 minit saja dari rumah… Dekat je tu…

Jika anda ada masa, jom korek rahsia seorang anak muda ini bergelar jutawan internet dalam tempoh sembilan (9) bulan sahaja… Klik saja Pengenalan | Rahsia JUTAWAN INTERNET

 

Anda Boleh Jimat $$$ Dengan SMS Blaster

14 Nov

“Dahulu saya menghabiskan hampir RM30-RM40 sebulan untuk menghantar sms kepada kenalan dan prospek. Kadang tu bukan semua pun yang reply balik. Rasa rugi sahaja. Namun, sejak menggunakan “SMS Blaster” ini, saya telah dapat menjimatkan wang, dan yang lebih hebat, saya hanya perlu hantar sekali sahaja sms yang sama kepada semua nombor dengan sekali klik…”

Demikianlah saya dahulu, nak sms sama ke semua nombor terpaksa hantar berkali-kali. Memang memenatkan. Telefon pulak tak la canggih mana pun, biasa-biasa saja… tapi bila dah guna produk Ads4bucks ini, memang lega dan berbaloi… duit pun jimat!

Baiklah, sidang pembaca yang budiman…

Produk SMS Blaster adalah satu (1) Sistem hebahan kepada kumpulan sasaran dengan menggunakan SISTEM BULK SMS / SMS PUKAL melalui internet. Sistem SMS Pukal ini sangat menjimatkan berbanding kos SMS biasa.

Anda boleh menghantar TEKS khidmat mesej pesanan ringkas kepada semua rangkaian nombor telefon tempatan seperti  010, 012, 013, 014, 016, 017, 018, 019 dengan satu kadar rata serendah RM0.07 sen (160 character)…


Sistem SMS Blaster Ads4bucks

Siapa yang memerlukan Sistem SMS Blaster?

  • Anda yang suka ber-SMS atau anda yang terlibat dalam industri;
  • Agen MLM / Insurans;
  • Penerbitan;
  • Hospitaliti;
  • Hiburan;
  • Pengangkutan;
  • Jualan Rucit;
  • Pendidikan;
  • Pelancongan;
  • Perdagangan;
  • Korporat;
  • Dan lain-lain…

.

Kelebihan SMS Blaster

  • Kadar rata serendah RM0.07 sen per SMS (160 Characters) untuk semua nombor rangkaian tempatan dan antarabangsa.
  • Menghantar SMS ke ribuan nombor dengan sekali klik.
  • SMS yang dihantar akan disimpan untuk rekod anda.
  • Cara menghantar SMS yang mesra pengguna.
  • SMS boleh dihantar pada waktu dan masa yang telah anda tetapkan. Ketika anda tidur pun anda boleh hantar SMS…
  • Dan banyak lagi…

.

Perkhidmatan Bulk SMS sememangnya sangat efektif dalam proses hebahan. Ia akan memberikan kelebihan kepada golongan PENIAGA/PENGUSAHA misalnya, untuk memberitahu tentang produk terbaru kepada pelanggan.

ANDA juga boleh menggunakan perkhidmatan ini untuk jemputan majlis, ucapan hari perayaan dan SMS harian. Juga sangat berguna untuk hebahan perniagaan anda.

Berapakah harga produk ini…?

Produk ini didatangkan bersama produk-produk Ads4bucks yang lain, ini bermakna selain SMS Blaster anda juga akan mendapat manfaat dari produk yang lain. Anda rasa berapkah harga yang berbaloi untuk anda memilki sistem yang canggih ini…?

Jika saya katakan yang harganya adalah serendah RM210, adakah anda sedia memilikinya…? Jika ‘YA’ jawapan anda, anda memang seorang yang hebat! Tahniah saya ucapkan…

Selain memiliki sistem ini, anda juga berpeluang menjana pendapatan tambahan secara sambilan 4-5 angka sebulan!

WOW memang gempak… dah la dapat SMS Blaster, dapat pulak buat duit…

Nah! Tunggu apa lagi, dapatkan sekarang… hubungi saya untuk maklumat lanjut… Untuk anda yang tercari-cari peluang perniagaan di Internet, saya nak kongsikan dengan anda rahsia seorang anak muda bergelar jutawan dalam masa kurang 10 bulan… Klik Pengenalan | Rahsia JUTAWAN INTERNET untuk ketahuinya…

 

Tiga (3) Tips Bebas Kewangan Dari Mentor Jutawan

10 Nov

Baiklah, secara ringkasnya saya ingin kongsikan tiga (3) tips Bebas Kewangan untuk manfaat untuk anda. Sekiranya ingin mencapai Kebebasan Kewangan maka tiga (3) disiplin ini perlu dipraktikkan :

1. Jana Pendapatan Pasif
Perkara paling penting ialah untuk mempunyai sumber pendapatan pasif yang banyak dan berterusan supaya dapat menampung keperluan dan kehendak dalam kehidupan seharian. Stable passive income ini datangnya dari aset hartanah seperti membeli rumah untuk disewa, menulis buku, menulis ebook, compose lagu, buat software/system dan sebaginya. Kita buat kerja sekali saja, kemudian hasilnya boleh dikutip banyak kali secara berterusan.

Kerjanya mudah tanpa risiko tinggi. Saya pun tidak ketinggalan dapat passive income dari program affiliate dan ebook yang mana hampir setiap hari sentiasa ada jualan.

Pentingnya stable passive income ini untuk membayar semua bil, hutang-piutang, mahupun memenuhi keperluan hidup seharian tanpa perlu kerja dari jam 8 hingga 5 petang. Pendapat pasif ini automatik, ia berfungsi sendiri tanpa henti. Jika makan gaji (active income) kena tunggu hujung bulan baru masuk. Lagi banyak passive income lagi besar untungnya.

2. Bebas-Hutang
Disiplin kedua ini melibatkan pengurusan kewangan yang efisien. Sebanyak mana hutang kita? Kenali jenis-jenis hutang seperti hutang baik vs hutang jahat. Pertamanya singkirkan hutang jahat seperti hutang kad kredit & pinjaman peribadi. Jika boleh buat smart refinancing mahupun atur semula pembayaran hutang dengan kadar interest yang jauh lebih rendah. Bila kita mampu membayar semua hutang dan menjadi bebas dari hutang itu lebih baik kerana hidup kita sudah tidak terikat dengan bank mahupun mana-mana institusi peminjaman.

Lebih cepat bebas hutang, lebih cepat capai bebas kewangan. Amalkan gaya hidup yang sihat dan bebas dari belenggu hutang. Rancang kewangan harian dan bulanan anda sebaik mungkin. Senaraikan mengikut keutamaan. Saya pula lebih suka memilih bayaran tunai dan sentiasa bayar apa jua bil pada waktunya. Jarang berhutang untuk urusan peribadi kecuali ada keperluan dalam bisnes.

3. Simpanan & Pelaburan
Sentiasa ada Tabung Kecemasan untuk enam (6) bulan kos sara hidup kita. Lagi banyak lagi bagus. Simpan dalam bentuk ASB/ASN atau Tabung Haji yang tinggi kadar liquidity-nya. Boleh juga simpan dalam bentuk emas yang mana jauh lebih stabil daripada matawang ringgit. Simpan duit dalam bentuk emas fizikal seperti dinar emas.

Memang kena buat simpanan paling kurang 10% daripada pendapatan bulanan kita. Jika lagi tinggi sudah tentu lagi bagus.

Oklah hanya sekadar ini dulu tiga (3) tip bebas kewangan yang boleh saya kongsikan. Moga ianya bermanfaat untuk anda.

Kepada anda yang masih tercari-cari pendapatan pasif, saya ingin perkenalkan kepada anda Ads4bucks, gabungan program affiliate dan portal iklan. Juga mampu menjana pendapatan pasif sehingga RM20 ribu sebulan. Sebelum itu, jom kita korek rahsia anak muda bergelar jutawan internet dalam masa kurang 10 bulan dengan program ini…. Klik Pengenalan | Rahsia JUTAWAN INTERNET…

 
 

Tiga Sebab Masalah Kewangan

07 Nov

Sebenarnya terdapat tiga sebab utama kenapa masalah kewangan berlaku dikalangan masyarakat kita…

Pertamanya adalah kerana tidak membuat keputusan untuk bebas dari masalah kewangan. Ya memang betul, ramai yang berdoa dan berangan-angan untuk menjadi kaya, namun mereka tidak mengambil keputusan yang jitu untuk berusaha mencapai kebebasan dan kejayaan dalam kebebasan kewangan.

Sekiranya anda inginkan kekayaan, anda perlu meletakkannya sebagai keutamaan dalam hidup anda. Sekiranya anda ingin menjadi doktor, anda belajar perubatan… Sekiranya anda ingin menjadi peguam, anda belajar undang-undang… Sekiranya anda ingin menjadi penyanyi, anda pelajari muzik… Tetapi sekiranya anda ingin mencapai kebebasan kewangan, anda perlu belajar mengenai wang…

Buatlah keputusan untuk mengutamakan perilah kewangan anda.

Kedua, walaupun ada yang ingin mencapai kebebasan kewangan, mereka menangguh-nangguhkan langkah. Sehingga menjadi terlalu lewat. Setiap penangguhan tersebut disertakan pelbagai alasan. Seperti kata pakar motivasi Dr. Fadhilah Kamsah “Orang lain buat duit, kita buat alasan…”

Setiap alasan yang diberi logik-logik belaka. Ya la, nama pun alasan… Manusia seringkali memikirkan atau tergerak untuk membuat sesuatu apabila wujudnya masalah sahaja, seperti masalah kewangan. Sebelum terdapat sebarang masalah, kita bagaikan tak endah sahaja, rileks, tenang seperti tak ada apa yang berlaku…

Tetapi bila terjadinya masalah kewangan, masa itulah kita mencari-cari dan memikirkan jalan penyelesaiannya. Baru itulah nak kelam kabut, terkejar kesana-sini sehingga sudah terlewat untuk bertindak… Oleh itu, kita perlu bersedia dari awal… “Sediakan payung sebelum hujan”

Sedarilah, terdapat hubungan antara wang dan masa, iaitu sekiranya anda bercita-cita untuk mencapai kebebasan kewangan, lebih awal anda mula, sedikit anda perlu simpan… Semakin lewat anda mula, maka semakin banyak anda perlu simpan…

Sebagai contoh, anda mula menyimpan bermula umur 20 tahun, untuk memperolehi satu juta selepas umur 60 tahun, anda hanya perlu menyimpan RM100 saja sebulan. Tetapi jika anda lewat menyimpan, menundakan perancangan anda sehingga umur anda 40 tahun, anda perlu menyimpan sekurang-kurangnya RM1000 setiap bulan… Jadi mulakan seawal yang mungkin… Bila lagi kalau bukan hari ini, ataupun sekarang…

Sebab ketiga sebab masalah kewangan masih berlaku adalah kerana sikap takut kegagalan… Oleh kerana takut gagal, seseorang itu tidak meletakkan usaha yang lebih untuk mencapai sesuatu. Akibat takut menghadapi kegagalan, seseorang itu tidak memulakan perniagaan, tidak memulakan usaha, tidak meletakkan semangat yang sekuatnya… Buat kerja pun ala kadar saja… Dalam fikiran, kalau gagal pun tak mengapa… Tak adalah terasa sangat, sebab kita buat sikit saja… Tiada tekananlah katakan

Ada yang mengatakan musuh kejayaan adalah Takut Kepada Kegagalan. Saya ulang semula, musuh utama kejayaan adalah takut kepada kegagalan… Bukannya kegagalan sendiri…

Kegagalan mengajar kita cara untuk berjaya, tetapi takut kepada kegagalan menghalang kita daripada mengambil langkah pertama. Seperti mana yang diperkatakan, 98% mereka yang berjaya dalam kewangan pada hari ini pernah menempuh kegagalan. Mungkin pernah gagal dalam perniagaan, mengalami hutang keliling pinggang.

Tetapi apa yang membezakan mereka yang berjaya dalam kewangan adalah mereka bangun kembali dan teruskan apa yang mereka mulakan. Sekiranya anda ingin mencapai kebebasan kewangan dari ZERO menjadi HERO, maka berikut merupakan kunci kejayaan yang perlu anda pegang.

Untuk anda yang inginkan kebebasan dalam kewangan dalam masa kurang satu tahun, saya ada cara dan bagaimana untuk merealisasikannya… Jom ketahui rahsia seorang anak muda bergelar JUTAWAN dalam masa sembilan bulan sahaja… Klik Pengenalan | Rahsia JUTAWAN INTERNET…

 
 

Selamat Menyambut Ulang Tahun Ke-2 Ads4bucks

04 Nov

Hari Yang Sangat HEBAT…. Ucapan Tahniah kepada Ads4bucks sempena Ulang Tahun Yang Ke-2 pada Hari ini 4 November 2010…

Semoga kejayaan terus digapai kepada semua agen yang berdaftar… Realisasikan Impian Anda sehingga Berjaya… TAHNIAH ADS4BUCKS….

Promosi Sempena Ulang Tahun Ke-2 Ads4bucks :

Jika anda berminat menyertai komuniti Ads4bucks dan ingin menjana pendapatan tambahan, saya ada Promosi HEBAT untuk anda…

Pakej Gold Buck = RM200 Sahaja

Pakej Platinum Buck = RM410 Sahaja

.

Rebut peluang ini sekarang sebelum PROMOSI ini berakhir pada 8 November 2010… Klik Pengenalan | RAHSIA JUTAWAN INTERNET untuk maklumat lanjut…

 
 

Bad Behavior has blocked 9 access attempts in the last 7 days.