RSS
 

Aesthetic4Skin | Produk Terbaru Ads4Bucks

05 Dec

Khas untuk ANDA yang inginkan kesegaran dan penampilan yang sentiasa menarik, Kini Ads4bucks memperkenalkan produk kecantikan terbaru untuk anda… Dikenali sebagai Aesthetic4Skin. Ads4bucks memperkenalkan dua jenama baru.. iaitu :-

1. DERMAGLOW GEL

Fungsi :-

DERMAGLOW GEL adalah gel unik kompleks pengelupasan yang mengandungi Bunga Raya, Bearberry, Enzim Papain, Likuoris, Ekstrak Protein Soya. Yang paling penting ia mempunyai kolagen dan sel stem epal. Gel pengelupasan ini adalah berbeza kerana ia boleh digunakan setiap hari. Menghilangkan semua kotoran tanpa perlu membasuh ia. Kulit akan menjadi lebih cerah, kukuh dan berseri selepas 5 minit. Boleh digunakan untuk semua jenis kulit.

Cara Penggunaan :

Guna DermaGlow selepas membersihankan seluruh wajah. Gunakan setiap hari untuk mendapatkan kulit bercahaya. Guna dengan pergerakan bulat dan menaik ke muka atau badan. Urut perlahan-lahan sehingga DermaGlow gel menyerap ke dalam kulit. Biarkan ia dan jangan bilas.

2. DERMASHINE DAYCARE

Fungsi :-

Merupakan sebuah krim kompleks yang Mengandungi Pelbagai Jenis Tumbuh-Tumbuhan Seperti Sel Stem Epal, Vitamin B5, Vitamin E dengan lebih buah-buahan dan ekstrak tumbuhan untuk memberikan  perlindungan cahaya matahari SPF 40 dari UVA dan UVB yang memudaratkan. 10 fungsi dalam 1 botol. Sunblock Foundation yang dirumuskan khas untuk memberikan protein kolagen, sel-sel pembaharuan, membantu mengisi semula kelembapan kulit, sekali gus menjadikan kulit kelihatan lebih muda, sihat dan berseri.

Cara Penggunaan :

Sinar cahaya UV ini sangat mesra dan ringan. Ianya membantu menghalang kulit dari cahaya UVA dan UVB. Sapukan setiap pagi selepas sebelum terdedah kepada cahaya matahari. Dengan penggunaan yang kerap, kulit akan menjadi kristal, bersinar dan berkilau… Kesan akan lebih elas dalam masa 1 hingga 2 minggu.

 

# Kini, anda bukan sahaja dapat mengekalkan penampilan dan kecantikan anda, malah dapat menjana pendapatan secara pasif dengan Ads4bucks.com

# Harga yang ditawarkan sangat berbaloi dan hebat, sebanding produk kecantikan yang lain. Harga promosi RM210 sahaja…

# Produk ini mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KMM) dan Halal digunakan…

# Dapatkan Produk Aesthetic4Skin ini sekarang, hanya di Ads4bucks…

 

Leave a Reply

 
 
 

Bad Behavior has blocked 21 access attempts in the last 7 days.