RSS
 

5) Jom Sertai Ads4bucks | Agen Portal Iklan

 ” Ya Lokman, Saya memang berminat nak join Ads4bucks ni… “

Seperti yang telah saya maklumkan sebelum ini, modal untuk anda menyertai Ads4Bucks hanyalah serendah :

RM420 [Pakej Platinum]

RM210 [Pakej Gold]


Nilai pelaburan sebanyak RM420 / RM210 bukanlah terlalu tinggi bahkan tersangat rendah jika dibandingkan dengan :

  • Nilai perasaan anda yang sangat gembira dan bersyukur kerana dapat memberi wang belanja kepada mak dan ayah di kampung, bukan sahaja sebulan sekali, bahkan berhari-hari..

 

  • Nilai perasaan anda yang sangat gembira dan bersyukur kerana dapat menghantar mak ayah anda pergi menunaikan fardhu Haji..

 

  • Nilai perasaan anda yang bersyukur kerana dapat melangsaikan segala hutang piutang anda yang berlambak-lambak seperti hutang kereta, pinjaman bank, rumah, kad kredit, PTPTN, dan bermacam-macam jenis hutang lagi…

 

  • Nilai pengalaman sebenar yang bakal anda rasai dan alami melalui percutian di kawasan pedalaman Eropah yang nyaman, sejuk, dan menyegarkan..

 

  • Nilai perasaan bersyukur dan rasa puas dalam diri kerana anda telah mencapai status BEBAS KEWANGAN!

 

Bagaimana cara nak sertai? Mudah saja caranya! Sila ikuti langkah-langkah di bawah :


LANGKAH 1

Sila bank-in ke salah satu No. Akaun Bank berikut sebanyak RM420 / RM210 :-

Maybank | 156141352339

CIMB | 06050001655205

Bank Islam | 06055020245292


Bayaran Atas Nama: Lokman Hakim Selman
3rd Party Email : lokmanhakims@gmail.com

LANGKAH 2 (Penting)

Selepas transfer/bank-in pembayaran tersebut, SMS butiran berikut ke nombor saya di talian 013-9199684 :-

Nama Penuh > No. IC > Alamat Penuh> Emel > User ID > Bank, Tarikh dan Masa Bayaran

Contoh – Lokman Hakim, 841202-06-xxxx, No. 69 Jalan Bandar xxx, lokmanhakims@gmail.com, luqiem, Maybank 15/10/2011 6.30 ptg

LANGKAH 3

Sila beri saya masa antara 1-24 jam untuk mengesahkan pembayaran anda. Kemudian anda akan menerima sms daripada saya iaitu USER ID dan PASSWORD untuk anda sign-in ke dalam akaun anda.

================================

Selain menerima produk terhebat daripada Ads4Bucks, anda juga akan diberikan BONUS ISTIMEWA, iaitu KIT ADS4BUCKS yang HANYA TERHAD kepada mereka yang menyertai Ads4Bucks di bawah jaringan saya…


Antara Bonus Istimewa yang terdapat di dalam KIT ADS4BUCKS ini adalah seperti berikut :-


>> E-Book Panduan Asas Membina Ads4Blog.Net <<


 

Panduan ini akan membantu anda membina sebuah blog yang lengkap dan mampu memberi anda pendapatan lumayan dengan menggunakan ia sebagai satu medium pemasaran di Internet…

Oleh itu, dengan adanya blog ini, proses mencari prospek akan lebih mudah kerana :

  • Anda tak perlu bercakap dan bersemuka dengan prospek. Hanya biarkan saja blog/website melakukan kerja ini untuk anda.
  • Anda tak perlu memandu beratus-ratus KM memburu prospek sebaliknya prospek akan datang kepada anda setiap hari.
  • Anda tak perlu habiskan wang untuk belanja prospek makan sup ekor, sedangkan belum tentu dia join lagi. Wow! Dah berapa banyak jimat tu. Duit minyak belum masuk lagi.
  • Anda tidak langsung merasa kecewa jika prospek menolak. Seorang menolak, anda masih ada 99 lagi menunggu. “Some Will, Some Won’t, So What, NEXT!” Selama ni setiap prospek anda tatang macam emas walaupun setengahnya langsung tak tahu berbudi bahasa dan menghormati anda.
  • Anda tidak perlu bersusah payah melatih downline sebab kaedah ini amat mudah ditiru oleh downline anda. Anda patut tahu bahawa kejayaan besar sistem pemasaran networking bergantung 100% kepada kebolehan menduplikasi!

 

>> E-Book Manual Pendaftaran Agen <<


Ebook yang mengandungi cara-cara untuk anda mendaftarkan ahli baru Ads4Bucks anda. Padat dengan illustrasi bergambar agar anda lebih faham langkah-langkah pendaftaran ini.

>> E-Book Strategi Promosi Berterusan <<


Setiap hari prospek akan cari saya tanpa perlu bersemuka dengan mereka. Bagaimana caranya? Dengan belanja kurang RM20, anda mampu menjangkau lebih 100 prospek! Berbaloi ke tidak? Hebat bukan? Anda perlu tahu rahsia ini. Selepas ini ok?

>> E-Book – Road To Be A Millionaire <<

Dalam e-book ini, saya akan mendedahkan, bukan saja mendedahkan.. Bahkan memberi tunjuk ajar kepada bakal downline-downline saya… Untuk berjaya dalam Ads4Bucks di Internet, kita memerlukan satu kaedah yang mudah ditiru dan diaplikasikan oleh downline-downline kita agar proses ‘duplikasi’ boleh berlaku.. Jika proses duplikasi ini berlaku, maka bertambah-tambahlah kejayaan kita dalam Ads4Bucks.. Apakah rahsia hebat ini? Join Ads4Bucks bersama saya. Dan saya akan dedahkan rahsia hebat ini secara PERCUMA!

>> E-Book Manual BackOffice Site <<

E-Book ini bakal membantu anda memahami asas penggunaan Akaun Ads4bucks anda kelak… Secara ringkas dan padat beserta penerangan untuk setiap fungsi yang perlu anda fahami turut disediakan…


>> Bantuan Teknikal 24 Jam <<

Inginkan bantuan teknikal? Sila hubungi/SMS/emel saya pada bila-bila masa… Saya sedia membantu anda…

>> Bonus Rahsia 69z Group <<

Bonus Rahsia ini hanya untuk anda yang betul-betul serius menjana pendapatan bersama saya, ia akan kekal rahsia jika anda tidak bersungguh-sungguh dengan bisnes ini. Saya akan membongkarkan kaedah terpantas bagaimana agen Sixtyninez Group menjana Income 5-6 angka sebulan dan melayakkan anda menjadi Ahli Kelab Prestij yang sememangnya hebat dengan tawaran insentif oleh Ads4bucks!

>> Jaminan Wang Dikembalikan <<

Jaminan Wang Dikembalikan Selepas Enam (6) Bulan. Ya Wang anda akan dikembalikan serta merta sekiranya anda gagal dalam perniagaan ini. Tertakluk kepada Terma dan Syarat. Nah! Apa lagi yang anda perlu risaukan, risiko untuk anda rugi hampir tiada langsung bahkan anda akan dapat manfaat yang sangat-sangat banyak sekiranya perniagaan anda berjaya. Tunggu apa lagi, sertai sekarang bersama jaringan saya “Anda Gagal, Wang Anda Akan Dikembalikan* Anda Berjaya, Wang tersebut milik Anda”

====================================================================


Kesemua Bonus Di Atas Adalah Menjadi Milik Anda Jika Anda Mendaftar Di Bawah Jaringan Saya! Sememangnya Saya Tidak Ingin Melihat Downline Di Bawah Jaringan Saya Terkapai-Kapai TAK TENTU ARAH Selepas Menyertai Ads4Bucks Ini…

 

Saya faham peluang bisnes ini membolehkan saya mengubah nasib kehidupan saya dan keluarga saya dengan pelaburan hanya sebanyak RM420 / RM210 sahaja dan…

  • YA.. Saya mahu membebaskan diri dari belenggu hutang piutang yang berlipat ganda
  • YA.. Saya ingin selalu memberi wang belanja kepada mak ayah di kampung setiap bulan dan kalau boleh setiap hari
  • YA.. Saya mahu menghantar mak ayah saya pergi menunaikan fardhu Haji hasil duit simpanan sendiri.. Inilah masa untuk saya membalas segala jasa dan pengorbanan mereka selama ini
  • YA.. Saya ingin melancong ke tempat-tempat menarik tanpa tekanan kewangan
  • YA.. Saya ingin memastikan anak-anak dan suami/isteri saya sentiasa berada dalam keadaan selesa dan cukup dari segi keperluan harian
  • YA.. Saya ingin mencapai status BEBAS KEWANGAN!

===

# Apa tunggu lagi… Jom sertai Ads4bucks bersama saya SEKARANG…!!!

 

# Pastikan anda menyertai Ads4bucks dengan PAKEJ PLATINUM untuk mendapat RESULT yang Maksimum…!!!


# Ikuti langkah-langkah diatas untuk sertai Ads4bucks… You Will Be The Next Millionaire!

Comments are closed.

 

Bad Behavior has blocked 6 access attempts in the last 7 days.