RSS
 

Archive for the ‘Ads4bucks’ Category

Taklimat Peluang Perniagaan

31 Oct

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, Salam 1Malaysia…

Hai kawan-kawan semua, apa kabar..? Harap cuti minggu ini dapat berehat bersama keluarga tercinta… Saya nak berkongsi dengan kawan-kawan semua tentang apa yang saya buat sekarang…
Sebelum itu, mari kita dengar apa kata mereka tentang Program ini…
.
“Mendapat pendapatan TAMBAHAN yang sangat HEBAT! Taklah banyak, sekitar RM1,200 – RM2,600 sehari je… Berbanding dengan SIFU saya yang mendapat sekitar RM11k ke RM15k sehari – HEBAT tak…? Pada saya sangat-sangat HEBAT” – En. Jailanee Bin Othman (Jurutera)
-
“Sebenarnya saya berjaya pun dalam keadaan yang tidak sedar, saya buat ini pun orang kata pakai masuk dan redah saja… Tapi dalam masa dua minggu buat saya berjaya dapat RM3 Ribu, kemudian dalam masa sebulan saya mendapat RM5 ribu. Bulan brikutnya naik kepada RM7 Ribu, tak cukup setakat itu… ia semakin naik dan naik, dan tak ada pun yang turun… asalkan kita buat, kita pasti dapat… Alhamdulillah setelah Enam bulan menyertai bisnes ini, untuk mendapatkan income lima angka sudah tidak mustahil pada saya… Kini saya berjaya memperolehi hampir RM30 ribu setiap bulan…” – Puan Roshaida Abd Latif (Suri Rumah)
-
“Peringkat permulaan saya join saya berjaya dapat RM2 ribu pada bulan pertama. Dan seterusnya saya buat lagi, saya dapat lagi RM2 Ribu pada bulan berikutnya. Pada ketika itu ianya sudah memadai bagi saya. Dalam pada itu saya belajar lagi tenang bisnes ini, belajar dan belajar… Alhamdulillah pada bulan berikutnya saya berjaya mendapat RM5 Ribu. Dan saya belajar lagi tentang bisnes ini… sehinggalah pada bulan berikutnya saya berjaya mendapat RM15 Ribu… Kini hampir tiap-tiap bulan saya menjana pendapatan RM30 ribu sebulan melalui bisnes ini.” – Ustaz Mohd Zohdi Mohd Amin (Pensyarah)
.
Baiklah,
.
.
Kepada ANDA yang :-
.
# Mempunyai HUTANG dan nak menyelesaikan HUTANG dengan cepat…
.
# Dah BOSAN kerja makan gaji, asyik buat perkara yang sama, bertahun-tahun TETAPI kehidupan sama saja. TIADA perubahan – Cukup bulan dapat GAJI, bayar HUTANG, perbelanjaan anak-anak, bayar bil-bil dan minyak kereta/tol… Setiap bulan melakukan RUTIN yg sama…
.
# NAk merasa duduk rumah sendiri… Dah bertahun-tahun asyik MENYEWA je… Sampai bila…??
.
# Menyempurnakan HAJAT emak & ayah untuk menunaikan HAJI/UMRAH…
.
# Dah tak ada HUTANG! nak menambahkan SIMPANAN untuk anak-anak dan masa depan, simpanan masa TUA… Masa sakit, terlantar di HOSPITAL, bil-bil hospital…???
.
# Nak membantu adik-beradik, saudara-mara yang SUSAH…
.
# Berhajat nak melancong ke luar negara bersama keluarga setahun sekali, masa cuti sekolah…
.
# Ingin memiliki KERETA impian!!! Sebagai hadiah untuk diri sendiri…!!!
.
.
Kesemua IMPIAN/HAJAT ini mampu anda CAPAI dengan syarat… kita betul-betul nak akan ia..
.
Tidak ada seorang pun yang boleh memaksa kita untuk kita menjadi KAYA, sebab kehidupan kita hari ni adalah pilihan kita.
.
Kita Yang Menentukan…
.
# RUMAH apa yang kita nak duduk…
.
# KERETA apa yang kita nak pakai dan…
.
# PENDAPATAN yang banyak mana yang kita NAK setahun/sebulan/sehari malahan setiap minit…???.

Jangan Tanya, kenapa kita SUSAH… Lebih baik kita tanya… “Bagaimana kita boleh hidup lebih SENANG…!”

.
Saya ada FORMULA untuk kita merialisasikan IMPIAN kita melalui Program Keusahawanan On-line… Saya TAHU 100 sebab kenapa orang GAGAL dan hanya perlukan SATU sebab untuk seseorang itu BERJAYA….
# Tak kan setiap hari kita hanya nak melihat, mendengar tentang KEJAYAAN orang lain saja… ANDA bila lagi…???
.
# Untuk keterangan lanjut atau berminat untuk sertai Program ini, sila hadir ke Mercu View Resort, Bandar Tun Razak, Jengka Pahang, pada 16 Disember 2011, jam 8 Malam,  atau hubungi saya di talian 013-9199684 (Lokman)

 
 

Strategi Balik Modal…

20 Oct

Selepas anda sertai program Ads4bucks… Terlebih dahulu perkara yang anda perlu lakukan adalah untuk balik modal… Untuk balik modal, anda hanya perlu ikuti langkah-langkah berikut :-

1. Perkenalkan TIGA (3) orang rakan untuk sertai anda di Ads4bucks dengan Pakej yang sama dengan anda, iaitu Pakej Platinum (RM420)…

2. Sekiranya ketiga-tiga rakan anda tersebut sertai anda dengan Pakej Platinum, maka anda akan dapat insentif sebanyak RM300 untuk Insentif Pengenalan Agen… (RM100 x 3 orang = RM300)

3. Kemudian anda daftar ketiga-tiga rakan tersebut ke dalam sistem. Dan anda akan diberi sebanyak RM60 untuk Insentif Pendaftaran… (RM20 x 3 orang = RM60)

4. Selepas lengkap proses pendaftaran, anda akan terima lagi insentif untuk Jualan Kumpulan. Insentif ini akan diberi selepas jam 4 petang. Insentif untuk Jualan Kumpulan akan diberi mengikut pasangan… Tiap pasang akan diberi sebanyak RM40. Selepas jam 4 petang anda akan terima insentif sebanyak RM80 (2 pasang = RM80)

 

> Baiklah, Anda kira semula untuk ketiga-tiga insentif diatas… RM300 + RM60 + RM80 = RM440

> Ya anda telah pun berjaya untuk balik modal dalam perniagaan ini..

> Apa langkah seterusnya…. Saya akan kongsikan dengan anda selepas anda sertai saya di dalam Program yang Unik ini…

 
 

Kenapa Saya Sungguh-Sungguh Nak Bantu Anda

18 May

Sebenarnya program yang saya bongkarkan kepada anda adalah bertujuan untuk membantu anda. Membantu dari segi kewangan anda. Saya faham bagaimana rasanya ketika mengalami kesempitan wang yang mendesak, terpaksa berhutang disana-sini, nak bantu mak ayah dan adik beradik pun tak dapat…

Belum lagi sewa rumah, hutang kereta, pinjaman peribadi, hutang PTPTN dan bermacam-macam bentuk hutang terpaksa dibayar lagi… Nak buat macam-mana, dah tak ada duit, terpaksalah berhutang… Kadang tu terfikir juga nak pinjam Ah Long, tapi nasib lah berfikiran positif, kalau tidak… Bertambah-tambah lah hutang kena bayar…

Oleh itu, saya sangat-sangat mengharapkan segala usaha dan bantuan serta ilmu yang saya curahkan ini dapat membantu pula anda dan keluarga menjadi lebih baik dari yang sekarang ini…

 

Persoalan Untuk Anda :-

1. Adakah anda mengetahui apa yang akan jadi pada masa hadapan anda?

2. Kenapa ramai orang diluar sana yang sama nama, tarikh lahir pun sama, tetapi tidak memiliki nasib yang sama?

 

Baiklah,

 

Segala yang berlaku ke atas diri anda sekarang adalah hasil dari tindakan dan keputusan anda sebelum ini… Dan mungkin kadang kala disebabkan nasib… Ya, jika anda bernasib baik, maka baiklah anda… Jika sebaliknya… Buruklah anda…

Bagi yang Islam, pastinya ia adalah ketentuan dari Ilahi, Qada dan Qadar telah ditentukan ke atas seseorang itu sejak lahirnya… Akan tetapi.. Semuanya bergantung kepada tindakan dan keputusan semasa anda…

 

“ANDA ADALAH APA YANG ANDA FIKIRKAN”

Anda tidak akan rugi jika mencuba, tetapi anda akan rugi jika tidak mencuba… Anda yang tentukan sendiri nasib diri anda, bukan saya dan bukan orang lain… Yang nak berjaya anda, bukan orang lain… Setuju tak dengan saya…

Segala masalah hanya dapat diselesaikan dengan TINDAKAN… dan bukan dengan hanya BERFIKIR semata-mata… TUNGGU DAN LIHAT juga tidak akan menyelesaikan masalah…

Sekaranglah MASA anda… Tunggu apa lagi, orang lain dah berjaya, tak akan nak lihat sajakan… LIHAT dan BUAT tak sama…

Jika anda betul-betul serius dan nak menjana pendapatan di INTERNET dengan cara MUDAH, JIMAT dan UNTUNGAds4bucks adalah JAWAPANNYA…

 
1 Comment

Posted in Ads4bucks

 

Kenapa Saya Pilih Ads4bucks

22 Mar

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, Salam 1Malaysia

Selamat datang ke blog saya jika anda baru pertama kali berkunjung, jika anda pembaca setia saya Terima Kasih saya ucapkan. Teruskan bacaan anda

Tahukah anda, blog yang anda sedang baca ini merupakan salah satu blog yang menyediakan perkhidmatan perniagaan berbentuk portal pengiklanan dan program affiliate. Salah satu cabang bisnes yang semakin mendapat sambutan yang sangat menggalakkan sejak akhir-akhir ini.

Dan anda seorang yang bertuah kerana dipertemukan dengan peluang yang hebat ini, peluang yang bakal mengubah status kewangan anda Dan saya akan tunjukkan cara-caranya nanti.

Baiklah, kita terus kepada tajuk entry saya pada kali ini Kenapa saya memilih Ads4bucks?

Jika nak diikutkan, memang banyak pilihan bisnes diluar sana, bahkan ada yang menjanjikan pulangan yang hebat-hebat Tetapi saya tetap bersama Ads4bucks Jom ketahuinya sekarang

>> Ads4bucks merupakan bisnes trend terkini

>> Latihan yang disediakan cukup lengkap untuk melahirkan individu yang berpotensi tinggi.

>> Bisnes yang boleh diwarisi.

>> Mampu memberikan pendapatan tambahan 4-6 angka sebulan.

>> Jaringan seluruh dunia.

>> Program yang tidak tepu.

>> Terbuka kepada semua individu 18 tahun dan ke atas.

>> Tidak memerlukan sijil dan taraf pendidikan yang tinggi.

>> Menggunakan sistem yang terkini dan tercanggih.

>> Mudah dipelajari dan mesra pengguna.

>> Pembahagian pendapatan yang adil.

>> Produk yang praktikal dan terkini.

>> Boleh dilakukan secara Full Time atau Part Time Terpulang kepada anda.

>>

Sebenarnya banyak lagi sebab dan kenapa saya bersama Ads4bucks, anda akan ketahuinya jika anda bersama-sama saya dan ribuan yang lain di Ads4bucks. Untuk anda yang tak sabar-sabar bersama saya di Ads4bucks, terus sahaja mendaftar dan klik di halaman Sertai Ads4bucks | Agen Portal Iklan

Ataupun jika anda ingin ketahui rahsia disebalik program ini. Jom klik di halaman Pengenalan | Rahsia Jutawan Internet

 
 

Betul Ke ADS4BUCKS Ni Boleh Buat Duit…???

20 Dec

ADS4BUCKS adalah sebuah Portal Periklanan dan Program Affiliat yang memberi anda kemudahan untuk mengiklankan produk dan juga perkhidmatan anda. Objektifnya ialah untuk menjadikan Portal ini sebagai sebuah portal periklanan yang paling popular di DUNIA agar pelanggan dapat menjual produk dan perkhidmatan dengan efektif.

Menjadi persaing kepada Yahoo! Google! YouTube! Amazon.com! Facebook!

Dengan konsep affiliate 100% online ini kami yakin matlamat Ads4Bucks akan tercapai.

Ruang iklan Ads4Bucks serta online tools kami, akan membantu anda untuk menjana pendapatan berterusan yang konsisten untuk suatu jangka masa yang panjang.

Anda boleh mengiklankan produk serta perkhidmatan anda walau pun anda tidak lagi menjadi Agen komuniti Ads4Bucks. Pihak kami akan memastikan portal ini popular dan mendapat hits yang tinggi seterusnya menjadikan kita semua sebuah komuniti perniagaan yang berjaya.

Di samping itu juga, berbagai aktiviti, promosi, peraduan dan lain-lain telah dirancang. Semua ini akan meningkatkan populariti Ads4Bucks sebagai The Ultimate Address…

Perancangan Masa Hadapan:

Ads4Tv Internet TV

Ads4Cafe

Ads4Bucks HyperMarket

Ads4Bucks merupakan suatu portal jual beli serta pengiklanan terkini di Malaysia yang menawarkan peluang untuk anda mengembangkan perniagaan anda melalui Internet.

Industri pengiklanan di Malaysia adalah suatu industri yang amat besar nilainya. Di zaman teknologi maklumat ini, kita tidak dapat menafikan bahawa untuk mengembangkan sesuatu perniagaan, kita memerlukan strategi pemasaran yang berkesan.

Ads4Bucks memberi anda kemudahan ini !

Soal nak buat duit, ianya bergantung kepada daya usaha kita… Mana ada perniagaan tidak dapat duit ! Cuma cara kita melakukan perniagaan itulah yang menentu tahap kejayaan yang boleh kita capai. Ada yang melakukan secara sambilan, maka hasilnya pun sambilanlah ! Bagi saya, saya melakukannya sambilan dulu dan kemudian baru serius untuk membina kerjaya jangka panjang…

Insya Allah hasilnya pun berpanjangan. Yang bagusnya, pihak ADS4BUCKS sendiri banyak membantu dalam menangani selok-belok perniagaan ini terutamanya dari segi latihan yang berterusan dan sokongan promosi yang berpanjangan. Maka tidak hairanlah kenapa ramai yang telah berjaya di ADS4BUCKS yang mana semua mereka ini bermula dengan kosong dan latarbelakang pendidikan yang berbagai-bagai… bahkan orang yang tidak sekolah pun boleh menikmati kejayaan.

Jadi, bukan soalnya betul atau tidak ADS4BUCKS ni boleh buat duit… tapi mahukah anda menambahkan duit anda bersama ADS4BUCKS…? Yang pasti, segalanya terletak di tangan anda.

Saya Tak Ada Modal??

Emm… Inilah persoalan yang selalu ditimbulkan apabila bebicara tentang bisnes, terutamanya orang kita kaum bumiputra.

Sebenarnya modal yang paling besar diperlukan ialah keinginan dan kemahuan yang kuat. Modal sedia ada kita ialah otak kita, anugerah Tuhan yang tidak ternilai ini jika kita gunakan maka ia boleh membawa kita ke tahap tertinggi di dunia.

Secara ringkasnya, untuk menyetai ADS4BUCKS bayarannya hanyalah RM420.00 sahaja seumur hidup. Lagipun berbanding perniagaan konvensional, anda tidak perlu daftar dengan ROB atau ROC dan tidak juga perlu menyewa kedai atau menyediakan premis perniagaan. Cukup buat di rumah sahaja atau di mana-mana anda berada. Sebagaimana yang kita tahu, ada orang yang berniaga dengan modal puluhan ribu ringgit dan membuat pinjaman daripada MARA atau institusi kewangan pun masih ramai yang tak boleh bayar baik hutang bahkan ada yang bankrup terus selepas 4-5 tahun. Tapi di sini, anda tidak perlu buat pinjaman pun bahkan ramai di antara kita mencapai kejayaan hebat lebih daripada mereka yang berniaga dengan modal ratusan ribu ringgit walaupun sudah lebih 20 tahun mereka berniaga.

Dah Terlambat Untuk Sertai ADS4BUCKS

Ramai juga yang merungut sebegini…

Sebenarnya tidak terfikirkah kita bahawa kehidupan kita pada hari ini juga sudah terlambat… ada yang kata dah akhir zaman ! Tetapi masih juga nak meneruskan kehidupan malahan ada yang tak mahu mati lagi. Di dalam ADS4BUCKS ni sebenarnya tidak ada istilah lewat sebab peluang untuk berjaya adalah sama rata dan tidak semestinya yang menyertai dahulu lebih berjaya atau yang masuk kemudian tidak berjaya. Perkara ini sangat jelas kerana saya juga menyertainya sudah begitu lewat iaitu setelah 1 tahun ADS4BUCKS ditubuhkan. Bahkan ada yang masuk dahulu daripada saya pun ada yang tidak berjaya langsung.

Soalnya di sini, bukan awal atau kemudian penentu kejayaan tetapi cara kita berusaha adalah penentunya. Bahkan telah terbukti kehidupan di dunia ini bahawa umat terkemudian lebih untung dari yang terdahulu… yang mana zaman dulu-dulu mana ada kapal terbang ! Begitu jugalah dunia ADS4BUCKS.

Tuhan menyediakan rezeki sangat banyak… dulu-dulu saya nak makan ayam sebulan sekali pun susah, padahal masa tu orang tak ramai dan ayam pun tak banyak. Hari ini walaupun makan ayam hari-hari pun masih berlebihan ayam tu. Sedangkan orang semakin ramai.. patutnya lagi tak cukup ayam tu kan ? Tapi itulah kurniaan Tuhan bahawa rezekiNya tidak akan habis untuk manusia tetapi manusia itu sendiri yang tidak mahu berusaha mendapatkan rezeki yang tersedia itu.

Buat ADS4BUCKS Menguntungkan Orang Atasan Sahaja !

Betul… siapa orang atasan itu ?

Sebenarnya di dalam dunia ini, apa sahaja yang kita buat pasti ada pihak yang untung…

Tapi ini bukanlah bermakna kita tidak untung ! Kerana suatu hari nanti kita juga akan menjadi orang yang berada di atas. Tetapi di ADS4BUCKS, sistem kita begitu adil dan saksama yang mana jika kita kerja bersungguh-sungguh, suatu hari kita dapat mengatasi pendapatan orang atas (upline/intruducer) tadi.

Jadi, jika boleh janganlah fikir sangat perkara ini sebabnya kadang-kadang yang atas itu adalah kawan atau saudara kita. Kenapa dengki sangat sampai tak nak bagi mereka untung sedikit dan akhirnya kita untung banyak. Makan gaji pun yang atas juga untung… tapi sanggup pulak kita pergi pagi balik petang ! Bagi orang Islamlah… jika ada yang berfikiran sebegini saya rasa tak perlulah dia nak sembahyang lagi, nanti Nabi dapat untung.. pergi berjemaah pun tak sesuai nanti Pak Imam dapat untung lebih. Jadi.. jadi nak buat apa ? Susah nak cakaplah di sini… kita mati pun ada yang dapat untung tau.. bila tahlil yang hidup tu untung sebab dapat makan free.. Renung dan fikir-fikirkanlah.. !!

Lecehlah Buat ADS4BUCKS ni….

Saya setuju juga tu nak buat ADS4BUCKS ni memanglecehlah…

Tapi… apakah benda di dunia ni yang tidak leceh ? Jika nak dikira leceh… sebenarnya kita pergi kerja hari-hari tu tak leceh ke ?Bersesak kat jalan raya pagi petang setiap hari tak leceh ke ? Gaji tak pernah cukup setiap bulan tak leceh ke ?

Bagi sayalah… alang-alang leceh biarlah suatu hari kita berjaya iaitu dapat menikmati kehidupan yang sebenar dan bersara lebih awal daripada yang sepatutnya. Takkan nak jadi hamba kerja sampai ke tua ? Bila masa pula nak menikmati hasil yang dicari selama ini ? Duit pencen dan EPF dapat banyak tapi nak bergaya rambut dah putih, nak makan sedap tak boleh sebab gigi dah tak kuat, nak makan manis dah ada kencing manis, makan daging kan darah tinggi pulak… Alamatnya menyesal sudah tidak berguna lagi… rasa tertekan dan kesal lalu macam-macam penyakit yang datang dan… Anda pun boleh jangka kan apa yang berlaku seterusnya ?

So, biarlah leceh sekejap di ADS4BUCKS daripada leceh selama-lamanya.

Saya Sibuk Dan Tak Ada Masa…

Memang ramai orang suka berkata begitu dan kadang-kadang mereka sendiri pun tidak faham apa yang mereka kata sebab “saya sibuk dan tak ada masa” sudah menjadi satu klausa kepada mereka yang suka memberi alasan di dalam sesuatu hal atau urusan.

Sebenarnya… apa sangat yang kita sibuk kan?

Ada tak orang yang terlupa nak makan kerana sibuk ? Ada tak orang yang tidak pernah tidur kerana sibuk ? Yang hairannya benda-benda tu tak pernah sibuk pula…. ada kawan saya yang selalu kata sibuk, tapi yang saya tahu dia tak pernah ketinggalan menonton rancangan Gusti di TV3. Jadi di sini sebenarnya bukanlah soal sibuk tetapi tidak KEMAHUAN

Begitu juga ada yang mengatakan tak ada masa. Pelik juga… selama ini masanya pergi ke mana ? Nak berapa jam ? Bukankah manusia yang cipta jam itu, jika anda benar-benar tak cukup masa maka ciptalah jam baru yang terdiri dari 40 jam sehari !

Sebenarnya masa adalah infiniti.. esok masa, lusa masa, tulat masa dan seterusnya….

Kita boleh mengatakan kita tidak ada masa seandainya kita tahu bahawa pukul 4.00 petang besok kita akan mati, maka betullah tak cukup masa. Tapi kalau tak tahu bila akan mati maka mulai hari ini kita berhentilah bercakap bahawa kita tidak ada masa. Pada pendapat saya, masa adalah NYAWA kita…

Saya Tidak Minat Nak Buat Network Marketing…

Tidak kurang juga dikalangan manusia hari ini suka menyatakan bahawa mereka tidak minat dengan Net work Marketing . Jika kita hayati, apakah maksud mereka yang sebenarnya. Mungkin mereka ingat ADS4BUCKS ni sendiri sebagai sejenis permainan seperti bolasepak, hoki atau dam haji !!

Sebenarnya ini adalah suatu bidang perusahaan dan perniagaan yang mana ianya merupakan tempat berusaha dan mencari pendapatan seperti kita makan gaji atau berniaga di lain-lain bidang. Jika begitu, adakah kita minat dengan kerja kita hari ini ? Contohnya menjadi cikgu kat sekolah. Jika kita minat kerja jadi cikgu maka cubalah jangan ambil gajinya… bolehkah anda terima hakikat ini ? Sebab bagi orang yang minat main bola, mereka tetap bermain walaupun tidak pernah diberi sebarang imbuhan. Sekiranya anda tidak boleh terima hakikat jangan mengambil gaji maksudnya kerja anda selama ini bukan keranan minat tetapi sedarlah bahawa kita melakukannya kerana DUIT!!

Jika begitulah caranya… maka di ADS4BUCKS pun kita tak perlu cakap soal minat lagi tetapi ingatlah bahawa saya menyeru anda menyertai ADS4BUCKS kerana DUIT, sebab di sini… tiada had batasannya bagi anda untuk menambahkan pendapatan anda.

Saya Dah Masuk Tapi Upline Tak Tolong …

Tahniah kerana dah ditolong untuk masuk ADS4BUCKS.

Ramai juga dikalangan usahawan ADS4BUCKS suka merungut mengatakan upline mereka TAK TOLONG !

Sebenarnya pertolongan apakah yang mereka harapkan atau tolong macam manakah yang mereka harapkan ? Saya sering berjumpa dengan usahawan-usahawan ADS4BUCKS dan berbincang dengan mereka, akhirnya saya dapati masih ramai dikalangan usahawan-usahawan ini yang masih tidak faham dengan konsep Network Marketing. Sebenarnya maksud tolong bagi mereka ialah… dengan menaja orang-orang bawahan sebanyak mungkin untuk mereka . Selain itu mereka juga mengharapkan kita melakukan segala aktiviti berkaitan ADS4BUCKS untuk mereka sedang mereka boleh pergi berjalan-jalan dan menonton TV.

Sebenarnya, itulah sebabnya tidak ramai orang yang berjaya di dalam dunia ni. Jika upline nak kena tolong buat segalanya, buat apa nak taja orang-orang macam ni. Jika seseorang usahawan ADS4BUCKS bersikap sebegini, sebenarnya perjalanannya untuk menuju kejayaan adalah terlalu jauh lagi. Sepatutnya kita cubalah melakukannya sendiri dengan berkerjasama dengan upline dan juga rangkaian kumpulan kita.. jika sesuatu urusan itu boleh kita melakukannya sendiri, kenapa harus meminta pertolongan orang lain ?

Maksud minta tolong adalah setelah kita tidak boleh melakukannya secara bersendirian lagi maka haruslah kita meminta pertolongan orang lain. Semoga anda boleh bezakan antara pertolongan dan kerjasama.

Bagi saya, konsep tolong yang sebenar di dalam sesuatu perusahaan ialah seperti pepatah

“Mengajar anda untuk menangkap ikan, bukannya mencari ikan untuk anda”.

Kerana jika mengajar cari ikan, anda boleh memakan ikan sampai bila-bila walaupun saya dah mati… tetapi jika saya mencari ikan untuk anda, bila saya mati maka anda pun tidak boleh makan ikan lagi !

Saya Tak Ada Kawan Dan Tak Pandai Cakap…

Kesian ye… masih ada yang tak ada kawan !

Habis selama ini anda tinggal di mana ? Dalam hutan ke ? Tarzan dalam hutan pun masih ada kawan. Tetapi jika anda tidak tinggal dalam hutan, pastilah kawan-kawan anda cukup ramai. Ingatlah balik zaman persekolahan dulu… masa kahwin dulu tak ada yang datang ke ? Itu bukan kawan ke ?

Malah ada juga yang kata tak pandai cakap !

Suatu waktu dulu saya ada bela seekor burung tiong… memang luar biasa, saya mengajarnya dalam masa setahun saja dia dah pandai cakap. Inikan pula manusia… kalau betul-betul anda tak tau cakap, datanglah berjumpa saya dan akan saya ajarkan cara bercakap yang betul.

Mulai hari ini, anda sedarlah betapa ramainya kawan anda dan juga tahu bahawa memang sudah sedia maklum anda memang pandai bercakap. Di ADS4BUCKS ni kita tak perlu sangat orang yang pandai bercakap… tapi untuk berjaya kita perlukan orang yang pandai berkerja dengan baik !!

Saya Dah Tua…

Apa masalah dengan ketuaan ?

Adakah orang tua tak perlu makan ?

Sebenarnya itu hanya usia yang menentukan berapa lama kita sudah hidup. Hakikatnya, sebagai orang tua, kita juga patut buat ADS4BUCKS… kena cari duit lagi sebab kita tak tahu bila kita akan mati. Walaupun semuda 20 tahun, tiba-tiba umur 22 dah mati, tak payah cari duit juga. Sebenarnya kita tak tahu bila kita akan mati… sekarang umur dah 50 tahun, jika kita mati pada usia 80 tahun maknanya kita kena cari duit lebih banyak lagi dari yang berusia 20 tahun tadi. Nak buat ADS4BUCKS bukannya kena pikul balak dan panjat bukit, jadi tidak ada kena mengena dengan usia kita. Begitu juga dengan kenalan kita. Untuk buat ADS4BUCKS ni sangat bagus untuk mereka yang mempunyai kenalan yang ramai. Maka bagi mereka yang sudah 50 tahun hidup, pastilah kenalannya akan lebih ramai daripada remaja yang berusia 20 tahun.

Begitu juga dengan tanggungjawab, sebagai seorang yang dah tua kita juga ada tanggungjawab terhadap anak cucu kita. Usaha ADS4BUCKS ni dapat diwarisi… maka jika kita yang berusia 50 tahun dapat buat sampai 3 suku jalan katalah kita meninggal, maka anak kita sebagai pewaris sambung sedikit saja lagi maka salah seorang anak kita sudah jadi JUTAWAN. Kan sangat bagus macam ni… Ini tidak, ramai dikalangan bangsa kita ni, bila nak mulai hidup semuanya kena mula dengan kosong. Sedangkan bangsa lain, mereka hanya mewawirisi perniagaaan bapa mereka sahaja tetapi bapa kita semuanya nak makan gaji… macammana nak diwarisi lagi. Nasihat saya, tua pun tak apa… asalkan anda boleh jadi orang tua yang terbaik dan paling bertanggungjawab di dunia.

Rasanya Saya Dah Cukup… Tak Perlu Buat ADS4BUCKS Lagi !

Bagi mereka yang sudah lama berkerja terutamanya pasangan mereka turut berkerja, inilah kata-kata yang popular keluar dari mulut mereka. Kami dah cukup… saya dah cukup !

Adakah ini ucapan ikhlas di hati atau sekadar pemanis bibir menunjukkan kita sudah berjaya ? Atau tak kurang juga sebagai pelunak kata untuk mempertahankan kemalasan diri untuk melibatkan diri dalam Network Marketing atau senang kata untuk mengelak dari terlibat. Ringkas cerita mereka merasakan ini bukan untuk mereka tetapi untuk kita yang memperkenalkan perniagaan ini kepada mereka. Pelik sungguh… kalau untuk kita, buat apa kita cerita kat dia !

Sebenarnya ramai yang merasakan begitu iaitu DAH CUKUP ! Itu yang mereka rasa… tapi hakikatnya adalah PASTI BELUM CUKUP sebenarnya. Buktinya.. jika orang yang mengatakan itu betul-betul dah cukup, cubalah mulai besok jangan pergi berkerja lagi… macam-mana ?

Sekiranya besok dan hari-hari seterusnya mereka tak perlu pergi kerja maka syabaslah… mereka betul-betul dah cukup ! Tetapi jika besok dan seterusnya masih kena pergi berkerja kerja kerja… itu sudah jelaslah bahawa mereka masih belum cukup.. dan saya yakin orang sebegini walaupun selepas pencen sekali pun dia tetap kena pergi kerja. Maka fikir-fikirkanlah sebelum berkata-kata…

Lambat Sangat Untuk Jadi Jutawan…

Di ADS4BUCKS, kita tidak pernah pun mengatakan bahawa orang yang menyertainya akan jadi jutawan dengan cepat (Jutawan Segera), kerana ADS4BUCKS bukannya Skim Cepat Kaya…

Tetapi jika anda mengusahakannya dengan tekun dan penuh kesabaran, insyaAllah dalam masa 2 – 5 tahun seseorang itu mampu mencapai taraf Jutawan. ADS4BUCKS ni adalah merupakan tempat kita mengusahakan perniagaan atau kita membina kerjaya… Sama dengan orang pergi kerja setiap hari, cuma yang kita pergi kerja makan gaji setiap hari tu, majikan kita tak pernah pun menjanjikan faedah-faedah seperti di ADS4BUCKS… bahkan tak boleh jadi Jutawan pun tetapi masih ramai yang sanggup pergi pagi balik petang sampai umur mencecah 55 tahun bahkan ada yang nak sambung kerja secara kontrak lagi. Sepatutnya kita lagi sanggup untuk berusaha di ADS4BUCKS berbanding kerja makan gaji.

Sebenarnya kalau 3 tahun boleh jadi jutawan, itu dah kira cukup cepat… Lagi pun ADS4BUCKS telah buktikan, seorang anak muda bergelar Jutawan dilahirkan tak sampai pun 12 bulan.

Kata-Kata Mutiara Bijak Pandai…

>> Hanya manusia satu-satunya ciptaan Tuhan yang boleh merubah nasibnya sendiri.

>> Tuhan mencipta tetapi Dia memberi manusia kuasa untuk membentuk kehidupan dan kejayaan. Pelajaran psikologi yang berguna : Kita boleh merubah nasib dengan merubah cara pemikiran kita.

>> Berjuta orang telah dapat merubah diri dari lemah menjadi cekal, penakut menjadi berani, malas kepada rajin, berdosa kepada berbakti, tidak berguna kepada srikandi dan dari MISKIN menjadi KAYA.

>> Jangan selalu menunggu sehingga ada mood @ semangat untuk memulakan sesuatu perkara. Kita perlu menentukan mood kita sendiri. Bagaimana ? Dengan terus melakukannya walaupun apa jua halangan, rintangan dan dugaan. Ilham jarang mengerahkan tindakan tetapi tindakan sentiasa memberi ilham.

Sudah bersedia bersama saya Jangan tunggu lagi, jom sertai saya dan ribuan yang lain dalam ADS4BUCKS

* Saya ingin bongkarkan sebuah Rahsia, khas untuk anda seorang Nak tahu? Klik je Pengenalan | Rahsia JUTAWAN INTERNET

 
 

Ads4bucks Teroka Lebih Banyak Pasaran A’bangsa

22 Nov

Ads4bucks Networks Sdn Bhd, syarikat yang menawarkan perkhidmatan perisian pengiklanan (Ads4bucks) kepada orang ramai terus melebarkan pengaruhnya ke peringkat antarabangsa dengan meneroka beberapa lagi pasaran baru tahun ini iaitu China, Nepal, Afrika Selatan, Laos,Vietnam, Brunei, Sri Lanka, Bahrain dan Amerika Syarikat.

Sebelum ini, Ads4bucks sudah menembusi pasaran Indonesia, India, Singapura, Filipina dan Thailand.

Ketua Pegawai Eksekutifnya (CEO), Ameer Noraizeedin Abd. Wahab, berkata penerokaan pasaran baru itu bagi mewujudkan kegiatan jual beli berkesan melalui konsep 100 peratus atas talian.

Katanya, Ads4bucks adalah portal iklan dan program afiliasi (affiliate) yang berfungsi menyediakan kemudahan iklan bagi mempromosikan produk atau perkhidmatan.

Dari segi bayaran, mereka yang berminat menjadi agen berdaftar Ads4bucks hanya RM210 untuk seumur hidup dan tiada yuran pendaftaran lain yang dikenakan dan mereka akan diberi Ruang Pengiklanan, SMS Blaster, Blog Peribadi, E-Library (E-Book & Audio), Sistem Pengurusan Perniagaan (BackOffice), Ads4Mall, Kad Bio-Energy (percuma) dan beberapa jenis Skim Insentif.

Lebih menarik, orang ramai boleh memilih menjadi agen berdaftar ataupun tidak untuk mengiklankan produk mereka, malah sesiapa saja boleh menempatkan iklan secara percuma kerana kami ingin memastikan portal Ads4bucks ini menjadi komuniti perniagaan yang berjaya, katanya.

Menurutnya sehingga kini terdapat lebih kurang 60,000 agen Ads4bucks di seluruh dunia dan pihaknya yakin bilangan itu akan meningkat sekurang-kurangnya 100,000 agen berdaftar menjelang tahun ini.

Ameer berkata, sepanjang setahun beroperasi, pihaknya sudah melahirkan dua jutawan Ads4bucks, salah seorang darinya adalah anak muda yang berusia 27 tahun, Ahmad Zul Faisal Bin Jamaluddin dan mensasarkan untuk melahirkan 30 jutawan pada tahun ini.

Selain itu, Ads4bucks juga telah melancarkan perkhidmatan Internet Radio Ads4bucks, iaitu Funker FM bagi mencapai objektif menjadi halaman paling popular, sekali gus membantu melahirkan usahawan Malaysia yang berjaya.

Terkini, Program Rakan Niaga Ads4Merchant bakal dilancarkan hujung bulan November ini. Program ini merupakan peningkatan dari segi perkhidmatan dan perkongsian keuntungan kepada usahawan-usahawan tempatan supaya lebih berdaya maju dan seiring dengan keperluan semasa.

Untuk mendapatkan maklumat lanjut berkaitan Ads4bucks, anda boleh layari website Ads4bucks di http://info.ads4bucks.com/v3/index.php.

Sekiranya anda sedang mencari-cari pendapatan sampingan, anda boleh layari blog ini, dan saya syorkan anda baca terlebih dahulu Rahsia Jutawan Muda Ads4bucks ini di bahagian Pengenalan | Rahsia JUTAWAN INTERNET

 
 

Apa Yang Ads4bucks Boleh Bagi Kepada Anda…

25 Oct

SATU PLATFORM BAGI MEWUJUDKAN USAHAWAN E-IKLAN

Dengan Ads4bucks kami memudahkan pengendalian perniagaan anda. Anda boleh memulakan perniagaan anda dengan mudah, murah dan cepat pada bila-bila masa dan di mana sahaja.

UNTUK BAKAL USAHAWAN E-IKLAN

Kami menyediakan kelas bimbingan dan latihan untuk kejayaan perniagaan anda.

UNTUK YANG TELAH MEMBUAT PERNIAGAAN

Produk-produk kami mampu menjadi booster yang akan membantu anda mengembangkan perniagaan anda dengan mengiklan, mempromosi dengan membuat hebahan melalui portal pengiklanan kami, menyampaikan maklumat dengan laman blog, membuat hebahan SMS dengan pantas dan cepat pada kos yang efektif serta membantu menyediakan dana modal dengan pelbagai pelan perniagaan yang kami sediakan.

YANG MENCARI-CARI PENDAPATAN TAMBAHAN

Dengan Ads4bucks anda berpotensi memperoleh pendapatan melalui Skim Insentif kami dengan pelbagai Insentif dan Komisen sebagai Agen Affiliat kami.

SIAPA YANG MEMERLUKAN SYSTEM ADS4BUCKS

- Usahawan Networking, MLM, Unit Trust, Insuran
- Individu, kumpulan, persatuan dan koperasi
- Jabatan kerajaan dan syarikat swata
- Yang Berhormat (YB), ADUN, Ahli Parlimen
- Sesiapa yang mempunyai perkhidmatan dan produk
- Sesiapa yang ingin menambahkan pendapatan dan nak buat duit

SERTAI KAMI SEKARANG!!!

Jadilah yang TERAWAL untuk memperoleh PENDAPATAN AKTIF dan PENDAPATAN PASIF dari:

PRODUK Ads4bucks
- Beri Khidmat
- Guna Sendiri
- Disewakan
- Beri Percuma

NETWORK Ads4bucks
- Komisen Agen
- Insentif Pembangunan
- Insentif Jualan Kumpulan
- Komisen Over riding

Ganjaran Menarik sebagai TOP AFFILATE Kami:

- Komputer Riba
- Pelancongan Dalam dan Luar Negara
- Down Payment Kereta sehingga RM50,000
- Ansuran Bulanan sehingga RM6,000 sebulan
- Pin serta Sijil

***Tertakluk kepada terma & syarat

Tanpa Berlengah, Jom Ketahui RAHSIA Anak Muda ni menjadi JUTAWAN ADS4BUCKS…

 
 
 

Bad Behavior has blocked 5 access attempts in the last 7 days.